CO VÁM NABÍZÍME:

Adamovy smažené tkaničky
Alešův popkorn
Alešův šleh
Bublinův gulášek
Jestřábovy špagety
Koktail Bloody Mary
Kompromisní snídaně
Lišákovy fazole
Luncheon meat Mozaika speciál
Milanovy buřtíky
Myščin cloumák
Myščina krupička
Ola - vaňa - kachňa
Pepřová polévka
Píďalova pochoutka
Píďalův pamlsek
Plynové koule
Pravá pravěká ...
Sendvič Mozaika speciál
Tajemstvi šťavnatého stejku
Toma voda
Tymiánové placky
Trampské anekdoty
Vaječná polévka
Vajíčková blbost
Vaškův olej
Zapomenutý chleba


Kdo za to může
Úvodní stránka

RYCHLE:

Adamova domovská stránka
Zajímavé odkazy
Skasapa
Fakulta informačních technologií VUT v Brně
Brno

Chcete si udělat něco speciálního k nedělnímu obědu? Pak vám mohu doporučit

Alešův popkorn

POTRAVINY:

buřty, spousta cibule, pivo

POSTUP:

Rozhodneme se, že si uděláme k obědu buřty na pivě. Buřty rozkrájíme na poloviny, cibuli nakrájíme na kolecka. Vše naskládáme do pekáče a zalejeme pivem.
Dáme na pec a pečeme...
Když už jsou buřty vpodstatě hotové, řeknete si, ze to ješte "chvilku" snese... Ale nějak na jídlo zapomeneme. Po čtvrt hodině překvapeně zjistíme, že jsme buřty spálily.
Takto připravené buřty získají "bájecnou" tlustou černou kůrku a z cibule vznikne "bájecný" popkorn.
Dobrou chut...

AUTOR:

Z 60 buřtů a 5 Kg cibule vyrobil Plivník (Aleš).


Adam Rogalewicz - poslední modifikace dne 22.1.2004 n.l.