CO VÁM NABÍZÍME:

Adamovy smažené tkaničky
Alešův popkorn
Alešův šleh
Bublinův gulášek
Jestřábovy špagety
Koktail Bloody Mary
Kompromisní snídaně
Lišákovy fazole
Luncheon meat Mozaika speciál
Milanovy buřtíky
Myščin cloumák
Myščina krupička
Ola - vaňa - kachňa
Pepřová polévka
Píďalova pochoutka
Píďalův pamlsek
Plynové koule
Pravá pravěká ...
Sendvič Mozaika speciál
Tajemstvi šťavnatého stejku
Toma voda
Tymiánové placky
Trampské anekdoty
Vaječná polévka
Vajíčková blbost
Vaškův olej
Zapomenutý chleba


Kdo za to může
Úvodní stránka

RYCHLE:

Adamova domovská stránka
Zajímavé odkazy
Skasapa
Fakulta informačních technologií VUT v Brně
Brno

Pokud sedíte u hořícího ohníčku a víte o špekáčcích, je ideální příležitost udělat si

Mylanovy buřtíky

POTRAVINY:

Buřty, cibule

POSTUP:

Vezmeme špekáček a naděláme do něho děr jako do jahelníčku. Nakrájíme cibuli (pokud to neumíme, tak si seženeme někoho, kdo to udělá za nás ...) tak, aby se dala nacpat do děr ve špekáčku. Pokud to nepůjde, necháme si cibuli do děr nacpat někým jiným.
Když už máme špekáček s cibulí, seženeme klacek na opékání a umístíme špekáček do ohně. Opékáme pomalu. Nesmíme se nachat vyvést z míry těmi, kteří na nás volají, že ze špekáčku odpadává cibule.
Když už všechna cibule opadala, vytáhneme špekáček z ohně a radujeme se, jak je v něm ta cibule krásně cítit.

AUTOŘI : Milan & Věroš


Adam Rogalewicz - poslední modifikace dne 22.1.2004 n.l.