CO VÁM NABÍZÍME:

Adamovy smažené tkaničky
Alešův popkorn
Alešův šleh
Bublinův gulášek
Jestřábovy špagety
Koktail Bloody Mary
Kompromisní snídaně
Lišákovy fazole
Luncheon meat Mozaika speciál
Milanovy buřtíky
Myščin cloumák
Myščina krupička
Ola - vaňa - kachňa
Pepřová polévka
Píďalova pochoutka
Píďalův pamlsek
Plynové koule
Pravá pravěká ...
Sendvič Mozaika speciál
Tajemstvi šťavnatého stejku
Toma voda
Tymiánové placky
Trampské anekdoty
Vaječná polévka
Vajíčková blbost
Vaškův olej
Zapomenutý chleba


Kdo za to může
Úvodní stránka

RYCHLE:

Adamova domovská stránka
Zajímavé odkazy
Skasapa
Fakulta informačních technologií VUT v Brně
Brno

Jistě nevíte, co udělat k obědu. Vykašlete se na maso a kupte hodně fazolí. Připravte si originální

Lišákovy fazole

POTRAVINY:

Fazole - tuk (aby se neřeklo).

POSTUP:

Na pánev dáme tuk a fazole. Pod panví uděláme obrovský oheň. Řídíme se heslem: "Čím větší žár, tím rychleji uvařeno". Po minutě vaření fazole odstraníme a vesele chroupeme.

AUTOR : Ferry


Adam Rogalewicz - poslední modifikace dne 22.1.2004 n.l.