CO VÁM NABÍZÍME:

Adamovy smažené tkaničky
Alešův popkorn
Alešův šleh
Bublinův gulášek
Jestřábovy špagety
Koktail Bloody Mary
Kompromisní snídaně
Lišákovy fazole
Luncheon meat Mozaika speciál
Milanovy buřtíky
Myščin cloumák
Myščina krupička
Ola - vaňa - kachňa
Pepřová polévka
Píďalova pochoutka
Píďalův pamlsek
Plynové koule
Pravá pravěká ...
Sendvič Mozaika speciál
Tajemstvi šťavnatého stejku
Toma voda
Tymiánové placky
Trampské anekdoty
Vaječná polévka
Vajíčková blbost
Vaškův olej
Zapomenutý chleba


Kdo za to může
Úvodní stránka

RYCHLE:

Adamova domovská stránka
Zajímavé odkazy
Skasapa
Fakulta informačních technologií VUT v Brně
Brno

Abychom se pořádně nasladili, zblili a zes..., musíme znát tento nejoblíbenější recept ve strední Evropě. Je to

Piďalův pamlsek

POTRAVINY :

NIC

POSTUP :

Nejdříve přesvědčíme žaludek, že má chuť na indiánky. Pak seženeme hlupáka, který se s námi vsadí, že jich nesníme dvacet za patnáct minut. Najdeme cukrárnu a pustíme se s chutí do jídla. POZOR! Nevšímáme si vyděšených výrazů návstěvníků cukrárny; odvadí to naše soustředění od jídla!

První tři indiánky zhltneme hravě. Po čtvrtém začneme volat: "Ughogu, ughu". (To znamená vodu, vodu.) Po osmém už nám lezou oči z důlků a po desátém nám žaludek odmítá spolupracovat. (Někteří návstěvníci cukrárny už museli stejně odběhnout se vyprázdnit.) Při jedenáctém vzdáme, ale jsme šťastní, neboť to bylo tři minuty před limitem. Zatímco nám hoří v hlavě a břichu, ostatní kamarádi se s jásotem vrhnou na zbytek pamlsku a ihned jej zprovodí ze světa. Máme-li štestí, slituje se nad námi obsluha cukrárny a dá nám se slovy: "Až ti bude dobře, tak se najez" čokoládu. (Drsňáci si vyprosí několik indiánků na cestu.)

Autor : Pidala


Adam Rogalewicz - poslední modifikace dne 22.1.2004 n.l.