CO VÁM NABÍZÍME:
Adamovy smažené tkaničky Kdo za to může Úvodní stránka RYCHLE:
Adamova domovská stránka |
Abychom se pořádně nasladili, zblili a zes..., musíme
znát tento nejoblíbenější recept ve strední Evropě. Je to
Piďalův pamlsekPOTRAVINY :NIC POSTUP : Nejdříve přesvědčíme žaludek, že má chuť na indiánky. Pak seženeme hlupáka, který se s námi vsadí, že jich nesníme dvacet za patnáct minut. Najdeme cukrárnu a pustíme se s chutí do jídla. POZOR! Nevšímáme si vyděšených výrazů návstěvníků cukrárny; odvadí to naše soustředění od jídla! První tři indiánky zhltneme hravě. Po čtvrtém začneme volat: "Ughogu, ughu". (To znamená vodu, vodu.) Po osmém už nám lezou oči z důlků a po desátém nám žaludek odmítá spolupracovat. (Někteří návstěvníci cukrárny už museli stejně odběhnout se vyprázdnit.) Při jedenáctém vzdáme, ale jsme šťastní, neboť to bylo tři minuty před limitem. Zatímco nám hoří v hlavě a břichu, ostatní kamarádi se s jásotem vrhnou na zbytek pamlsku a ihned jej zprovodí ze světa. Máme-li štestí, slituje se nad námi obsluha cukrárny a dá nám se slovy: "Až ti bude dobře, tak se najez" čokoládu. (Drsňáci si vyprosí několik indiánků na cestu.) Autor : Pidala |
Adam Rogalewicz - poslední modifikace dne 22.1.2004 n.l.