CO VÁM NABÍZÍME:

Adamovy smažené tkaničky
Alešův popkorn
Alešův šleh
Bublinův gulášek
Jestřábovy špagety
Koktail Bloody Mary
Kompromisní snídaně
Lišákovy fazole
Luncheon meat Mozaika speciál
Milanovy buřtíky
Myščin cloumák
Myščina krupička
Ola - vaňa - kachňa
Pepřová polévka
Píďalova pochoutka
Píďalův pamlsek
Plynové koule
Pravá pravěká ...
Sendvič Mozaika speciál
Tajemstvi šťavnatého stejku
Toma voda
Tymiánové placky
Trampské anekdoty
Vaječná polévka
Vajíčková blbost
Vaškův olej
Zapomenutý chleba


Kdo za to může
Úvodní stránka

RYCHLE:

Adamova domovská stránka
Zajímavé odkazy
Skasapa
Fakulta informačních technologií VUT v Brně
Brno

Pouze pro Jestřáby a jiné podobné exoty tu jsou výborné

Jestřábovy špagety

POTRAVINY:

Voda - kečup - špagety - rajský protlak.

POSTUP:

Hořící oheň trochu přidusíme a když už téměř nehoří, přistavíme na něj kotlík se studenou vodou (BEZ VÍČKA !!!). Když se teplota vody blíží bodu mrazu, dáme do ní vařit špagety, které můžeme ihned zalít kečupem a rajským protlakem. Po třech hodinách vaření sdělíme s údivem okolí, že špagety nechtějí měknout.

Autoři : Jestřáb, Lady


Adam Rogalewicz - poslední modifikace dne 22.1.2004 n.l.