CO VÁM NABÍZÍME:

Adamovy smažené tkaničky
Alešův popkorn
Alešův šleh
Bublinův gulášek
Jestřábovy špagety
Koktail Bloody Mary
Kompromisní snídaně
Lišákovy fazole
Luncheon meat Mozaika speciál
Milanovy buřtíky
Myščin cloumák
Myščina krupička
Ola - vaňa - kachňa
Pepřová polévka
Píďalova pochoutka
Píďalův pamlsek
Plynové koule
Pravá pravěká ...
Sendvič Mozaika speciál
Tajemstvi šťavnatého stejku
Toma voda
Tymiánové placky
Trampské anekdoty
Vaječná polévka
Vajíčková blbost
Vaškův olej
Zapomenutý chleba


Kdo za to může
Úvodní stránka

RYCHLE:

Adamova domovská stránka
Zajímavé odkazy
Skasapa
Fakulta informačních technologií VUT v Brně
Brno

Chcete připravit něco, na co strávníci jen tak nezapomenou ...
... pak je tu

Myščina krupička

POTRAVINY: Dětská krupička, mléko, hodně cukru.

POSTUP:

Vaříme krupicovou kaši v množství tak pro 30 hladových lidí běžným způsobem. Vyčkáváme tak dlouho, až se místností začne šířit zápach spáleného mléka. Pak je teprve krupička připravena.
Nandaváme jako-by nic a každému zasypeme porci hromadou cukru a ihned zamícháme. Na dotaz zda to opravdu je tak málo sladké, že je třeba toto provést odpovíme všeříkajícím slovem "uvidíš".

AUTOR: Myška

JAK TO TENKRÁT BYLO ...

V To jsme jednou byli s oddílem na velikonocích v Městečku Touškově (to Městečko je opravdu s velkým M). Myška se rozhodla, že v den, kdy bude mít službu, bude krupicová kaše. Sám krupicovou kaši nemám rád (je to jedno z mála jídel, které nemusím), ale to jsem nějak překousl.
Už samotný smrad v kuchyni napovídal, že po chuťové stránce to nebude nic moc i pro lidi, kteří krupičku jedí. Vrchol tomu všemu připsalo množství cukru. Něco tak odporného jsem dlouho nejedl. Jedinné řešení bylo nechat si ihnet pridat jednou tolik kaše, což jsem také udělal, aby množství cukru rozložilo do většího objemu. Výsledek byl jakš-takš poživatelný.


Adam Rogalewicz - poslední modifikace dne 22.1.2004 n.l.