CO VÁM NABÍZÍME:

Adamovy smažené tkaničky
Alešův popkorn
Alešův šleh
Bublinův gulášek
Jestřábovy špagety
Koktail Bloody Mary
Kompromisní snídaně
Lišákovy fazole
Luncheon meat Mozaika speciál
Milanovy buřtíky
Myščin cloumák
Myščina krupička
Ola - vaňa - kachňa
Pepřová polévka
Píďalova pochoutka
Píďalův pamlsek
Plynové koule
Pravá pravěká ...
Sendvič Mozaika speciál
Tajemstvi šťavnatého stejku
Toma voda
Tymiánové placky
Trampské anekdoty
Vaječná polévka
Vajíčková blbost
Vaškův olej
Zapomenutý chleba


Kdo za to může
Úvodní stránka

RYCHLE:

Adamova domovská stránka
Zajímavé odkazy
Skasapa
Fakulta informačních technologií VUT v Brně
Brno

Potřebuje zašpinit kuchyň, hrnce, kamna a nakonec i sami sebe? No problem. Udělejte

Vaškův olej

POTRAVINY:

minimálně 5 litrů oleje (na jeden třílitrový kotlík).

POSTUP:

Dobrovolně se přihlásíme, že uděláme k obědu langoše. Naplníme půl až tři čtvrtě kotlíku olejem a házíme do toho těsto. Olej stále ubývá a my kotlík stále doplňujeme. Až dosmažíme, zbyde nám v kotlíku a všude kolem 10 kg černé tuhé lepivé tekuté hmoty. To je, prosím, "Vaškův olej".

Autor : Vašek


Adam Rogalewicz - poslední modifikace dne 22.1.2004 n.l.