CO VÁM NABÍZÍME:

Adamovy smažené tkaničky
Alešův popkorn
Alešův šleh
Bublinův gulášek
Jestřábovy špagety
Koktail Bloody Mary
Kompromisní snídaně
Lišákovy fazole
Luncheon meat Mozaika speciál
Milanovy buřtíky
Myščin cloumák
Myščina krupička
Ola - vaňa - kachňa
Pepřová polévka
Píďalova pochoutka
Píďalův pamlsek
Plynové koule
Pravá pravěká ...
Sendvič Mozaika speciál
Tajemstvi šťavnatého stejku
Toma voda
Tymiánové placky
Trampské anekdoty
Vaječná polévka
Vajíčková blbost
Vaškův olej
Zapomenutý chleba


Kdo za to může
Úvodní stránka

RYCHLE:

Adamova domovská stránka
Zajímavé odkazy
Skasapa
Fakulta informačních technologií VUT v Brně
Brno

Chcete si vyzkoušet, jak se jedlo v pravěku? Chcete poznat originální pravěké recepty? Opravdu si myslíte, že jedinný pravěký recept je mamut s koprovou omáčkou? Firma PRa-PRa vás zaškolí do vaření několika pokrmů. Dnes pro vás připravila pokrm

Pravá Pravěká

POMŮCKY:

květináč (suchaři mohou použít i hrnec)

POTRAVINY:

co les dá - voda - jiné přísady.

POSTUP:

Do květináče nalijeme vodu. Potom zajdeme do lesa a nasbíráme věe, co v lese najdeme (od hub přes rostlinky, plody až ke stromečkům; trochu ztrouchnivělého dřeva dodá polévce dobrou chuť). Vše nakrájíme na jemné kousky a dáme vařit. Vaříme dvě minuty a potom sundáme z ohně.

TIP :

Kdyby vám polévka od firmy PRa-PRa nechutnala, slijeme vodu a máme výborný čaj.

Autoři : Plivník, Krtek, Mája


Adam Rogalewicz - poslední modifikace dne 22.1.2004 n.l.