CO VÁM NABÍZÍME:
Adamovy smažené tkaničky Kdo za to může Úvodní stránka RYCHLE:
Adamova domovská stránka |
Chcete si vyzkoušet, jak se jedlo v pravěku? Chcete
poznat originální pravěké recepty? Opravdu si myslíte,
že jedinný pravěký recept je mamut s koprovou omáčkou?
Firma PRa-PRa vás zaškolí do vaření několika pokrmů.
Dnes pro vás připravila pokrm
Pravá PravěkáPOMŮCKY:květináč (suchaři mohou použít i hrnec) POTRAVINY: co les dá - voda - jiné přísady. POSTUP: Do květináče nalijeme vodu. Potom zajdeme do lesa a nasbíráme věe, co v lese najdeme (od hub přes rostlinky, plody až ke stromečkům; trochu ztrouchnivělého dřeva dodá polévce dobrou chuť). Vše nakrájíme na jemné kousky a dáme vařit. Vaříme dvě minuty a potom sundáme z ohně. TIP : Kdyby vám polévka od firmy PRa-PRa nechutnala, slijeme vodu a máme výborný čaj. Autoři : Plivník, Krtek, Mája |
Adam Rogalewicz - poslední modifikace dne 22.1.2004 n.l.