CO VÁM NABÍZÍME:

Adamovy smažené tkaničky
Alešův popkorn
Alešův šleh
Bublinův gulášek
Jestřábovy špagety
Koktail Bloody Mary
Kompromisní snídaně
Lišákovy fazole
Luncheon meat Mozaika speciál
Milanovy buřtíky
Myščin cloumák
Myščina krupička
Ola - vaňa - kachňa
Pepřová polévka
Píďalova pochoutka
Píďalův pamlsek
Plynové koule
Pravá pravěká ...
Sendvič Mozaika speciál
Tajemstvi šťavnatého stejku
Toma voda
Tymiánové placky
Trampské anekdoty
Vaječná polévka
Vajíčková blbost
Vaškův olej
Zapomenutý chleba


Kdo za to může
Úvodní stránka

RYCHLE:

Adamova domovská stránka
Zajímavé odkazy
Skasapa
Fakulta informačních technologií VUT v Brně
Brno

Abychom vůbec mohli vyrobit Sendwich Mozaika Special, musíme znát recept na potřebnou surovinu, kdybychom jí v obchodě nesehnali. Hlásí se Rekord Tábor a s ním i výborný

Luncheonmeat Mozaika Speciál

POTRAVINY:

hladká a polohrubá mouka - Maso (nemusí být)

POSTUP:

Jedno kilo hladké mouky smícháváme za stálého míchání s jedním kilem polohrubé mouky. Potom přidáme vepřové nebo hovází maso, asi 5 gramů. Napresujeme do konzervy a prodáváme jako výborný Luncheonmeat Mozaika Speciál.

Autor : Rekord Tábor, a.s.


Adam Rogalewicz - poslední modifikace dne 22.1.2004 n.l.