CO VÁM NABÍZÍME:
Adamovy smažené tkaničky Kdo za to může Úvodní stránka RYCHLE:
Adamova domovská stránka |
Po dlouhé době jste dostali opět chuť na maso ? Pak
tedy vyzkoušejte
Tajemství šťavnatého stejkuPOTRAVINY: Plátek masa dle vlastního uváŘení.POSTUP: Do víčka od ešusu vložíme maso ( pod maso nesmíme nalít olej, jinak by bylo tajemství šťavnatého stejku zkažené !!! ). Upravíme oheň tak, aby se s masem na víčku nic nedělo. Když zjistíme, že se s masem opravdu nic neděje, vyndáme ho z víčka a položíme přímo na pláty kamen. Ale pozor !!! maso může ohořet, ale jinak se s ním nesmí nic jiného stát. Poté, co zjistíte, že se s masem ani zde nic neděje, nabodnete ho na klacek a vnoříte do ohně. Jelikož jste však během napínavého pečení stejku zapomněli na oheň, a tak oheň kupodivu již nehoří. To se stává, tak si vychutnáme polosyrový, ale zato šťavnatý stejk. Přejeme vám Dobrou chuť !!! Autor : Ríša |
Adam Rogalewicz - poslední modifikace dne 22.1.2004 n.l.