CO VÁM NABÍZÍME:

Adamovy smažené tkaničky
Alešův popkorn
Alešův šleh
Bublinův gulášek
Jestřábovy špagety
Koktail Bloody Mary
Kompromisní snídaně
Lišákovy fazole
Luncheon meat Mozaika speciál
Milanovy buřtíky
Myščin cloumák
Myščina krupička
Ola - vaňa - kachňa
Pepřová polévka
Píďalova pochoutka
Píďalův pamlsek
Plynové koule
Pravá pravěká ...
Sendvič Mozaika speciál
Tajemstvi šťavnatého stejku
Toma voda
Tymiánové placky
Trampské anekdoty
Vaječná polévka
Vajíčková blbost
Vaškův olej
Zapomenutý chleba


Kdo za to může
Úvodní stránka

RYCHLE:

Adamova domovská stránka
Zajímavé odkazy
Skasapa
Fakulta informačních technologií VUT v Brně
Brno

Po dlouhé době jste dostali opět chuť na maso ? Pak tedy vyzkoušejte

Tajemství šťavnatého stejku

POTRAVINY: Plátek masa dle vlastního uváŘení.

POSTUP: Do víčka od ešusu vložíme maso ( pod maso nesmíme nalít olej, jinak by bylo tajemství šťavnatého stejku zkažené !!! ). Upravíme oheň tak, aby se s masem na víčku nic nedělo.

Když zjistíme, že se s masem opravdu nic neděje, vyndáme ho z víčka a položíme přímo na pláty kamen. Ale pozor !!! maso může ohořet, ale jinak se s ním nesmí nic jiného stát.

Poté, co zjistíte, že se s masem ani zde nic neděje, nabodnete ho na klacek a vnoříte do ohně. Jelikož jste však během napínavého pečení stejku zapomněli na oheň, a tak oheň kupodivu již nehoří. To se stává, tak si vychutnáme polosyrový, ale zato šťavnatý stejk.

Přejeme vám Dobrou chuť !!!

Autor : Ríša


Adam Rogalewicz - poslední modifikace dne 22.1.2004 n.l.