CO VÁM NABÍZÍME:

Adamovy smažené tkaničky
Alešův popkorn
Alešův šleh
Bublinův gulášek
Jestřábovy špagety
Koktail Bloody Mary
Kompromisní snídaně
Lišákovy fazole
Luncheon meat Mozaika speciál
Milanovy buřtíky
Myščin cloumák
Myščina krupička
Ola - vaňa - kachňa
Pepřová polévka
Píďalova pochoutka
Píďalův pamlsek
Plynové koule
Pravá pravěká ...
Sendvič Mozaika speciál
Tajemstvi šťavnatého stejku
Toma voda
Tymiánové placky
Trampské anekdoty
Vaječná polévka
Vajíčková blbost
Vaškův olej
Zapomenutý chleba


Kdo za to může
Úvodní stránka

RYCHLE:

Adamova domovská stránka
Zajímavé odkazy
Skasapa
Fakulta informačních technologií VUT v Brně
Brno

Nebaví vás už jíst všední jídla ? Přestalo vám chutnat maso ? Chcete pohostit přítele vegetariána ? Anebo byste chtěli ochutnat opět něco originálního ? Tak na tyto otázky vám odpoví

Tymiánové placky

POTRAVINY:

1 pytel mouky - 5 balíčků tymiánu - voda - oheň.

POSTUP:

Do velkého hrnce nasypeme trochu mouky, trochu vody a hodně tymiánu. Rukama uhňácáme těsto a vyrobíme placky. Ty potom házíme buď na plát kamen nebo na horké kameny a do zlatova upečeme. Placky jsou velmi dobré a přitom nezávadné jídlo i pro diabetiky. Vychutnejte si další pravěké jídlo.

Autoři : Martina, Plivník


Adam Rogalewicz - poslední modifikace dne 22.1.2004 n.l.