CO VÁM NABÍZÍME:

Adamovy smažené tkaničky
Alešův popkorn
Alešův šleh
Bublinův gulášek
Jestřábovy špagety
Koktail Bloody Mary
Kompromisní snídaně
Lišákovy fazole
Luncheon meat Mozaika speciál
Milanovy buřtíky
Myščin cloumák
Myščina krupička
Ola - vaňa - kachňa
Pepřová polévka
Píďalova pochoutka
Píďalův pamlsek
Plynové koule
Pravá pravěká ...
Sendvič Mozaika speciál
Tajemstvi šťavnatého stejku
Toma voda
Tymiánové placky
Trampské anekdoty
Vaječná polévka
Vajíčková blbost
Vaškův olej
Zapomenutý chleba


Kdo za to může
Úvodní stránka

RYCHLE:

Adamova domovská stránka
Zajímavé odkazy
Skasapa
Fakulta informačních technologií VUT v Brně
Brno

Nevíte, co udělat s vejci, když jich máte moc a je vám líto je vyhodit? Ha, prokouk jsem vás. Nevadí. Specielně kvůli této problematice nové doby vyvinula firma McČuník recept

Vajíčková blbost

POTRAVINY:

Vejce (hodně) - chleba - olej.

POSTUP:

Jeden olej nalejeme na jednu pánev. Jedno (popřípadě víc) vejce dáme na jeden chleba. Chleba obalený ve vejci smažíme tak dlouho, dokud z něj velké množství vajec neupálíme.

Černé chleby doporučujeme zalít Alešovým šlehem, který stoprocentně barvu pokryje.

Autor : Evžen a kolektiv


Adam Rogalewicz - poslední modifikace dne 22.1.2004 n.l.